lördag 1 januari 2011

zzzzz

Upptäckte häromdagen att alla pyamasar har blivit knickers, känns som viktor har vuxit 10 cm bara sådär. Här behövs påfyllning. Först ut är Jofotex nattågstyg. Superskön kvalité. Mönstret är från Ottobres 6/2009. Jag gjorde fuskcoversömmar på tröjan och byxorna i orange, blev väldigt snyggt. Viktor blev supernöjd. Blir nog fler av denna variant, jag har hur mycket tågtyg som helst hemma.
Ett nattlinne till kusinen, tyger kommer från stof2000. Finfinfärg. Även detta mönster kommer från Ottobre 6/2009. Gjorde en bred fåll, så den passade perfekt. Kanske att ärmarna blev lite för korta. Hade nog varit bättre med en mudd på.

7 kommentarer:

Skapat av mig sa...

Å så fina! Söta tyger också!

lilla hjärtat sa...

Gott Nytt....så fina natt kläder. Ser ut att vara bra växtmån på byxorna så jag skulle nog sätta på muddar på ärmarna för längre användning när det blev så bra.

W collection sa...

Gott Nytt!! ser riktigt mysiga ut!

od Andulky sa...

Så fina! Pingvintyget är grymt snyggt!!

makrill sa...

aaaaaahhh, nattlinnet är ju bara för snyggt :) superfint mönster och supersnygg färg - me like! pyjamasen är snygg den också. tyget är verkligen ett bra pyjamastyg, mjukt och skönt.
gott nytt år!!

Space Age Hanna sa...

Vad fint! Jag har dragit mig för att sy nattkläder för att det inte är någon som ser dem, men vad fasen... Känns lite trist att köpa färdigt också när jag nu har material hemma. Får se om jag också kommer till skott! :)

Mam sa...

Såååååååååå snygga sovkläder. Finns absolut inte att köpa i affärer. Coolt.